Da, cand sari coarda depui o activitate destul de intensa, la fel ca atunci cand faci jogging sau alergi usor. Insa referitor la alimentatie nu prea am cum te ajuta, este specific de varsta, sex, inaltime si greutatea ta. N-am ce face si iti zic unde poti gasi un regim adaptat necesitatilor tale: http://www.mypyramid.gov/
Daca nu vrei sa intrii pe el, iti spun, mai pe larg, ce ar trebui sa mananci: paine neagra, cereale integrale si produse din cereale integrale, legume diverse: pastaioase ca fasolea, mazarea s. a.; radacinoase ca morcov, patrunjel s. a.; rosii, ardei, vinete, spanac, salata, varza s. a.; fructe diverse; seminte si nuci crude; lapte slab si produse lactate slabe; carne de pasare si de peste.
Limiteaza drastic consumul de grasimi animale si grasimi hidrogenate (margarina), de zahar, inclusiv sucuri si alte bauturi indulcite, poti bea doar apa, ceai si suc facut la storcator.
Da te ajuta sa slabesti si are avantajul ca este exercitiu cardio. si eu am slabit cu ajutorul acestui exercitiu. nu este necesat sa tii regim alimentar. 1 ora = 1000 calorii. bafta! funda "?
anonim_4396 întreabă:
Jojolina1234567 întreabă: