| sekerrer a întrebat:

Am si eu o intreabaree... fumez de putin timp si de cateva zile am invatat sa trag in piept iar dupa ce scot fumul ma ia o ametealaa foartee taree din ce cauzaaa stie cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MititiCa a răspuns:

Buna,
Pentru ca de abia te`ai apucat de fumat, si plamanii tai nu sunt obisnuiti cu fumul care il tragi tu in piepthappy.
Dupa ce te apuci in fiecare zi sa fumezi, dupa vreo luna dispare aceasta ametealawinking [ desi ciudat e ca la min e a disparut dupa o luna si dupa 3 apare iarlaughing. ce`i drept eu m`am saturat deja de tigarioh go on. ciudatlaughing]
sper ca te-am lamurit.
numai bine:*

5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ametelea se datoreaza in principal nicotinei si monoxidului de carbon din fumul de tigara. Mai multe detalii aici http://www.i-medic.ro/......mului-uman

| Daygum a răspuns:

Lasă ţigara ca te spun lu mă-ta.

| Antonia_6316 a răspuns:

Lasa-te ca nu te ajuta la nimi

| Alionushca a răspuns:

Fiindca de abia ai inceput a fuma de aia si ametesti, nu fuma repede si nu vei ameti.
Dar cel mai bine nu fuma deloc.

| mirelaamg a răspuns:

Lasa-le ca nu sunt bune.