| Pinguadi a întrebat:

Am si eu o intrebare am 1, 65 si 63 kg as vrea sa slabesk 7 kg in 10 zile.Am sanse vreau raspunsuri. Imi puteti face un fel de programhee hee) sau asa ceva sunt dispus sa alerg exerciti dieta tot ce trebuie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Lol, tineti minte toti care vreti sa slabiti rapid, faceti mare greseala asa, prin asta ajungeti sa aveti diverse carente, iar cand reveniti la alimentatia "normala" luati mai repede in greutate tot ceea ce v-ati chinuit sa dati jos. Reteta succesului cere o schimbare pe termen lung in alimentatie, renuntati la produsele rafinate si supra-rafinate. Nu mai consumati produse din faina alba, zahar, nu consumati grasimi animale, carne de porc, frisca, smantana, produse lactate grase. Mancati carne de pui sau peste oceanic, seminte neprajite si nuci. Mancati mult legume si fructe.
Nu mancati mancare prajita, condimentata in exces, nu beti sucuri de orice fel - in afara de sucuri de storcator. Beti 2. 5-3 l apa pe zi.
Si faceti sport.
http://www.mypyramid.gov/

| Nicoleta a răspuns:

Zoop.cu lenea nu vei reusi niciodata.Trebuie sa te motivezi mai mult.Cred ca ●ℓίvε ίη šρяίηģ ċσℓσяš● ti-a dat sfaturile cele mai bune, asa ca nu are rost sa iti mai scriu si eu aceleasi lucruri.Totusi o contrazic in privinta ceaiului. Exista si ceaiuri naturiste care ajuta la arderea gresimilor.Important este sa nu mananci nimic dulce, sa nu mananci paine, sa nu mananci dupa ora 18, sa reduci nr de calorii( intre 1000-1300 ). si in primul rand, nu ai cum sa arzi grasimile decat rin sport.

| Cσσкiє a răspuns:

Bună. Şi eu sunt exact în aceeaşi situaţie. Am aproape 13 ani şi 64 KG. Eu credeam că am 45-50, nu par atât de grasă. În primul rând, nu lua batoane şi ceaiuri de slăbit. Mătuşa a luat odată baton de slăbit şi i-a venit să verse, iar o colegă de-a tatei a luat ceai de slăbit şi acum n-o mai recunoşti şi se îmbolnăveşte uşor. Nu mint, fiecare cu organismul lui. În al doilea rând, mănâncă multe salate şi bea multe lichide, apă şi ceaiuri. Nu mânca după ora 18-19, nu mai au loc arderi şi se depune. Bea lapte degresat şi iaurturi dietetice, mănâncă carne, ouă, proteinele nu îngraşă. Ia un cântar şi un caiet şi cântăreşte-te dimineaţa şi seara, notează datele în caiet, de 2 ori pe zi. Aşa facem noi, eu şi tata. Tata a slăbit 3 kilograme în 3 săptămâni, cu caietul şi cântarul. Când ţi-e foame şi e târziu, dacă nu te poţi abţine, mănâncă un măr. E pe lista celor mai săţioase alimente, deci ţine de foame. Nu mânca multă pâine. Nici cartofi mulţi! Nici dulciuri multe... Ţine-ne la curent! happy

| Pinguadi explică:

Pai la mine este lenea cea mai naspa eu aveam 66 kg si am slabit 3 kg intr-o saptamana dar nu m-ai m-am tinut ...deci in mare cam stiu ce fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, nu se recomanda slabirea a 7 kg in 10 zile.Este bine sa slabesti maxim un kg si jumatate pe saptamana.Asta daca nu vrei sa te alegi cu vergeturi, piele lasata si alte detalii total inestetice dupa.Totusi,daca nu vei tine cont de sfaturile mele si vei hotari sa slabesti NESANATOS, dupa cum ti-ai propus...bea apa(hidrateaza-te corect)alege alimente care provoaca satietate cum ar fi:ouale, rosiile, castravetii, laptee, branza slaba, merele.Incearca sa mananci la ore regulate, ziua sa fie compusa din 5 mese :3 principale, 2 secundare (fructe-1 fruct, 2)pentru ca, prin infometare slabesti din masa musculara, ceea ce nu cred ca iti doresti.Si alearga dimineata (pana incepe sa se incalzeasca afara)cate o jumatate de ora, 1 ora (dimineata se ard mai usor grasimile). Succes.