Nu ajuta nare cum sa ajute, iti trebuie un efort putin mai mare pentru maini. daca te-am ajutat funda te rod
da iti face so poti sa faci si niste haletre sa faci muschi mult succes pup :* funda?
La bicicleta? mushci la mana? nu prea cred da hai ca iti dau orarul meu (o zi faci o zi nu)
te trezesti la 10 dimineata
incepi cu:
-100 abdomene dreapta, 100 stanga si 200 normal
- 2-3 seriii de flotari depinde cat faci eu fac 4 serii de 40 flotari
- alerg 2 km/zi
asta e orarul pentru ceva abdomen, muschi la picioare, si la brat biceps sau cum se numeste
acu funda )
Bicicleta de camera? Pai si cum iti folosesti mainile? Eu stiam ca pe bicicleta se merge cu ...picioarele...Mai bine faci 20 min exercitii pentru brate folosind niste gandere de vreo 4-5 kg, sau cate kg vrei tu!
Nu poti face muski la mana cu bicicleta de camera dar cu o bicicleta normala daca mergi pe un drum de tara iti intaresti incheieturile la maini asta de ajuta mult la skandenberg
si app TheHGlife : cel mai rau e sa faci abdomene dimineata afecteaza mult spatele...eu zic sati schimbi oraru. mai documenteazate.bafta
Nu ai cum sa faci forta in maini daca mergi pe bicicleta in camera.
La fel e si cu alergatul: Daca alergi bine nu inseamna ca stii juca si fotbal la fel de bine.
Daca vrei forta in maini faci cum au spus baietii: te apuci cu niste flotari, mai faci ceva gantere(daca ai gantere poti face multe exercitii pentru brate).
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: