Sincer?
Uite de exemplu uite si eu port ochelari de la 4 ani si acum am 18 dar mi-am facut o iubita si sunt cu ea de 4 luni si 2 saptamani Crede-ma ca atunci cand iti va iesi in cale fata care e potrivita vei sty
nu-s si mie mi-a fost greu sa ma integrez cu ochelari dar pana la urma am facut-o nu-i nimic vei reusi bafta
Nu da vina pe ochelari, nu din cauza asta nu iti gasesti o prietena. Ce-i al tau e pus deoparte. Si eu port ochelari, din clasa a 4a, si eu aveam impresia ca asta este motivul pentru care nu se uita baietii la mine. Am intalnit persoana potrivita la 23 de ani, ne intelegem foarte bine si avem doi copii. Sa ai succes!
Eu zic sa incerci operatia. cumnosc pe cineva care a facut aceasta operatie la cluj si nu regreta deloc. Nu stiu exact cat costa, dar pentru bunastarea ta, merita orice sacrificiu.
Lentilele... dar sunt foarte greu de ingrijith
eu iti recomand sa iti lasi ochelarii... care fata te va place te va place asa cum esti...cu sau fara ochelari
eu asa zic ca pentru fiecare om din lume exista jumatatea inimii sale
Lasa ochelarii! Lasa lentilele de contact, lasa operatiile. Iti poti imbunatati vederea natural. Am gasit un site ce ofera sfaturi utile: http://www.vedereperfecta.com
Salut Raul! Tu ai facut exercitiile din aceasta carte si ti-a disparut miopia?