Oboseala si utilizarea excesiva a calculatorului, televizorului, tabletei, mobilului, etc. Incearca sa le reduci la amxim (de exemplu, daca la serviciu stai la calculator, renunta complet la TV)
Http://4.bp.blogspot.com/......oh+107.jpg ca sa va faceti o idee, doar ca nu se vede asa de tare, de se vede doar din apropiere si nu e in partea aia.
Nu vreau sa te alarmez.Dar cedarea ficatului nu e singurul lucru care iti poate da simptomele tale.Ar fi bine sa iti faci si un test de glicemie.Nu intru in detalii, dupa cum am zis nu vreau sa te alarmez.E mai la indemana sa pui totul pe seama oboselii, dar ca sa fim "on the safe side" trebuie sa iei in considerare mai multe posibilitati.Plus ca stresul la nivelul nervului optic nu face ca albul sa se ingalbeneasca ci sa se inroseasca.Se poate sa ai un deficit alimentar usor, undeva...Dar sa speram ca nu este acesta cazul.
Glicemia o am 97%... Cand am facut analizele aveam putina anemie.
Anemia este simptomul deficitului alimentar.Acum esti tanar, probleme cu tiroida nu ai cum sa ai.Doar ca mananci ce nu trebuie sau nu mananci.Trebuie sa faci ceva in legatura cu asta sau starea va continua si se va agrava in timp.Anemia da peste cap pancreasul care nu mai poate secreta celule pancreatice sau secreta prea multe.Aici intervine diabetul hipoglicemic sau hiperglicemic.Iar diabetul este o boala pe care nu o descoperi de azi pe maine, in timp iti poate distruge ficatul, fiind filtrul corpului.Parerea mea, odihneste-te mai mult si consulta un nutritionist.Si cand spun nutritionist nu ma refer la aia care iti baga produsele lor pe gat.
Fastfood nu mananc 1. ca nu-mi place, 2. ca nu-i sanatos. Incerc sa mananc sanatos, incerc sa-mi mentin psihicul sanatos... ca pe baza stresului se pot ajunge la boli etc... Chestia e ca eu am de mic asta.
Cel mai bun si cel mai sigur sfat din partea mea e sa mergi la medic, sa dai analizele nu 2 luni in urma dar chiar acum sa fie proaspete si atunci cu siguranta vei sti ce se intimpla, o zi Frumoasa sa ai