| Nume6 a întrebat:

Am si eu o intrebare, am avut o liză osoasa, adica osul era afectat, am facut ceva investigatii iar atat eu cat si doctorul am rămas surprinși că aceasta e in remisie. E posibil sa se regenereze osul singur?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Dar tu cine crezi ca il regenereaza bunica laughing normal ca osu se reface singur,ca de altfel mai tot ce este in organism se regenereaza natural,nu regenereaza docrtorul nimic,os se regenereaza de catre medic la dinti,in rest oasele corpului se refsac singure.
De exempl vrei sa cresti in inaltime,teoretic,mai greu practic,depinde de meserias,se rupe osu la picior,se departeaza cativa mm si se tine asa departat, osu se regenereaza, crestetu intinzi alti mm si tot asa poti sa lungesti cu cativa cm acel os, dar organsimul singur face asta.
Cand ai osu rupt doara nu iti baga doctorul os, doara til aseaza in pozitia corecta til imobilizeaza si aia e tot, restul organismul tau face tot.

| Nume6 explică (pentru relian):

Liza osoasa nu e ruperea osului e deteriorarea lui deci nu e similara
E ca si cum ai lua o bucata de lemn si ai incepe sa o freci cu cutitul.

| relian a răspuns (pentru Nume6):

Asa si este os dus, lasa un loc gol acolo, mm sau stiu si eu, osu dupa repara, regenereaza se face la loc.In sf normal ca doctorii din RO se mira, aia nu-s doctori is mai mult vraci sau dacali laughing