Dacă deja ţi-ai scos măseaua,e normal să existe un miros specific. După ce ţi-ai scos măseaua,încă ai o rană acolo,plus că din câte am înţeles eu,ai avut şi puroi înainte.Ce pot să-ţi zic e să te speli des pe dinţi, mai ales acum, după ce ţi-ai scos-o.^^
Depinde cât de mult s-a extins caria.
Mirosul apare din cauza cariei.în caz că pereţii măselei, minim 3 nu sunt aşa afectaţi,ţi-o poate curăţa,să-ţi facă obturaţie de canal, şi să-ţi pună plombă. Deci roagă-te să ai şi rădăcina bună, în primul rând.
Du-te la dentist şi vezi despre ce-i vorba.
Pai am mai facut asa cum ai zis tu, a curatat-o si mi-a pus plomba si peste cateva luni deja a inceput sa miroasa urat
Hmm,atunci cred că n-a fost chiar aşa priceput dentistul la care ai fost,şi posibil să fi făcut o infecţie mică. Poate nu va fi nevoie să ţi-o scoată,ci doar să ţi-o cureţe,iar. Oricum, în caz că ţi-o scoate, cică nu e aşa rău.Deci nu fi tristă.O vizita rapidă la dentist te poate lămuri mai bine decât datul meu cu presupusul.
Baftă!
Eu am scos o masea ieri si tot asa aveam probleme cu ea, puroiul a disparut daca mi-am scos acea masea?
Dacă deja ţi-ai scos măseaua,e normal să existe un miros specific. După ce ţi-ai scos măseaua,încă ai o rană acolo,plus că din câte am înţeles eu,ai avut şi puroi înainte.Ce pot să-ţi zic e să te speli des pe dinţi, mai ales acum, după ce ţi-ai scos-o.^^
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: