| Ungureanu_Costin_1996 a întrebat:

Am si eu o intrebare am scos picioru din ghips de vreo saptamana faza e ca pot sa merg..am niste dureri dar foarte mici dar glezna inca tot este umflata si nu se dasumfla ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ceaiuldetei a răspuns:

Să te duci la medic și să afli acolo mai multe. Dacă nu trebuia să îl scoți din ghips și ai insistat să o faci de capul tău, vei avea surprize mari în viitor.

Fă pauză și nu îți forța piciorul, doar pentru că nu mai e în ghips. Nu e ok să îl miști prea mult sau să îl ții în pământ, atât timp cât nu și-a revenit cât de cât. Se va umfla mai tare și mai rău te va durea și îți va trece mult mai greu.

Încearcă să ai răbdare și să te bucuri de faptul că ai o libertate de mișcare ceva mai mare decât în mod normal.

| FazzaNica a răspuns:

Du-te la medic.Succes

| LeFangirl a răspuns:

Pune gheaţă şi dacă tot e umflat încearcă cu vreun unguent sau du-te la spital.