anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

asa si acum ceva timp vedeam un pic mai incetosat si am fost la medic si a zis ca stau prea mult pe telefon asa si vreau sa iau un xbox iar taica-meu a zis ca imi stric vederea de la consola ca stau concentrat, dar eu i-am zis ca nu are dreptate si vreau sa stiu daca are dreptate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Enigmatic04 a răspuns:

Nu prea. Chestiile de genu is chestii basic care aparent parintii din Romania le exagereaza. Pe net scrie ca dauneaza dar nu dauneaza ca si alcoolu sau nicotina de e sa grav sau cevs laughing) Daca parintii iti baga chestia cu "aa pai si pe mine ma dor ochii cand stau pe calculator sau ceva" le poti spune ca ei nu pot compara un om de 30-40+ de ani cu un copil de 10+ fiindca corpul lor e mai batran si imbatraneste si auzul/vederea/oasele si astea se slabesc. Si nu are nici cea mai mica legatura concentrarea cu ochii.e ca si cum ai spune ca urechile au legatura cu mancatul laughing))))))))))))) jucatorii de sah care is foarte concentrati isi strica ochii sau cum? Iar problema ta cu vedera in ceata poate fi de la obososeala...Iti recomand sa te culci fix cand iti este somn, nu mai devreme si nici mai tarziu. Cand ti-e somn te culci. Asta a fost sfatul meu.

| Numele384637 a răspuns (pentru Enigmatic04):

Si eu zic la fel e cum te uiti la televizor?

1 răspuns: