In cazul daca Ospenul ti-a fost recomandat de un medic, acel medic nu a facut alegerea cea mai buna, in aceste cazuri Ospenul nu este indicat, se foloseste cu rezultate foarte bune Eritromicina. O raceala, la orice varsta, daca nu este bine tratata, poate sa dea complicatii. In cazul copilului tau vaccinul nu are nici o legatura cu boala care a facut-o dupa vaccinare. Poate sa fie o complicatie a vechii raceli care nu a fost tratata bine, adica complet. Spui ca este internat, sau a fost internat, cu diagnosticul de :bronsita asmatica, la varsta de 2 luni, si in general pana la un an, Nu exista asa ceva, copii pana intr-un an, nu pot sa faca bronsita asmatica. Pot sa faca Acut Bronchiolitis, dar nu bronsita asmatica
Daca nu a fost perfect sanatos la momentul vaccinarii DA se poate sa fie de la vaccin... orice vaccin se face in momentul in care copilul, adultul este perfect sanatos... fara nici o simptomatologie... altfel pot aparea complicatii destul de grave mai ales la un bebelus
Eu am doi pui unul de 1 an si 9 luni si fetita de 2 luni jumatae. Cu davi am avut cateva probleme, a facut otita si bronsita dar ...eu cand am vazut ca tuseste m-am dus direct la spital, eu nu am inteles in intrebarea ta daca i-ai dat medicamentele din propria initiativa sau ai consultat medicul, oricum nu cred ca a avut ceva vaccinul.in general ca urmare la vaccin se face febra, dar depinde de la copil la copil, nu vad vreo legatura cu raceala copilului, parerea mea este ca ori a fost prea slab medicamentul, ori l-ai administrat prea putin.
ORICUM CEL MAI IMPORTANT ACUM ESTE INSANATOSIREA GRABNICA A PUIULUI TAU.