Daca vrei un par sanatos, bogat si care sa iti creasca rapid cumparati de la farmacie vitamina A lichida si ulei de ricin. Intr-o cana amesteci jumatate de cutie de vit A si jumatate din uleiul de ricin impreuna cu un galbenus. Iar cu o pensula il aplici de la radacina pana la varfuri. Stai cu el pe cap cam jumatate de ora si apoi clatesti. Tratamentul e natural si pe cat se poate de benfic. Te scapa si de matreata iar in doua saptamani nu o sa iti mai recunosti parul.
Trebuie sa til tot uzi de cateva ori pe zi dar nu tare si mai trebuie sa stai cu el pe spate dezlegat cat de mult si sa iti tai din varfuri dar putin!
Iti recomand sa-l speli mai des.(nu foarte) cu un sampon bun recomandat de medicul dermatolog sau farmacist si sa-l mentii oferindu-i o intretinere placuta! :*
Succes!
Este o solutie pentru cresterea rapida a parului
-200 gr - 2 gr de colesterol
- 2 gr de ulei de ricin
- 1 gr de ulei de lavanda
- 195 gr alcool etilic
Cu un tampon de vata umezit se tamponeaza pielea capului. Nu se clateste. Parul se spala 1/saptamana inainte de aplicarea solutiei.
Am incercat soluta respectiva. Din cate stiu numai un farmacist ti-o poate face.
Pai eu am facut asa dupa cum m-ia recomandat medicul naturalist: am cumparat un borcan de miere de albine de salcam.cand faci baie nu te mai dai cu shampon pe cap iti uzi parul dupa care aplici jumatate de borcan pe cap stai 10-15 chiar si 20 de minute cu ea pe cap te clatesti dar nu te mai dai cu shampon. daca faci acest tratament regulat din 2 in 2 zile intr-o luna o sa ai parul peste fund.asa il am eu am si poze cum il aveam inainte si cum il am acum sper sa iti foloseasca!(primesc o fundita?)