| Yrynella a întrebat:

cine imi poate spune si mie ce pastile bune cunoasteti pentru. slabit (denumire)? si daca ati folosit asa ceva, care este efectul? astept rs. plizzz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danutza_2917 a răspuns:

Eu personal cind vreau sa dau jos citeva kilograme folosesc suplimente nutritive, si anume Forever Garcinia Plus pentru ca taie pofta de mancare si ajuta organismul sa "arda" depozitele de grasime sau Forever Lean, care taie din caloriile ingerate. Intr-o luna dai jos intre 2 si 5 kilograme daca le asociezi cu o dieta sanatoasa si putina miscare.
Pentru detalii despre aceste produse http://aloeveraforever.ro/produse/controlul-greutatii

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Activia, reguleaza fluxul mancarii si a greutati corporale. functioneaza sigur.

| Sin a răspuns:

Nu e nevoie sa mergi la sala ca sa faci sport, poti face si acasa. Sunt suficiente 20-30 de minute pe zi ca sa te mentii in forma.Degeaba te indopi si iti obisnuiesti corpul cu pastile, cand te opresti din ele o sa pui dublu fara discutie.
Ai grija ce si cum mananci.Ca ai luat in greutate nu tine neaparat de faptul ca nu ai avut timp sa faci sport, tine de alimentatie in primul rand.

| valThina a răspuns:

Cand nu o sa mai iei pastile de slabit o sa t ingrasi si mai rau ...sau o sa revii la greutatea initiala...si asta destul de repede.stiu asta si nu din auzite.mai bine ai alege sportul

| newshtrutuale a răspuns:

Am auzit mai multe persoane care au luat pastile dinacestea...isi fac efectul cat timp le iei, cand te opresti te faci la loc.iti dau foarta multa energie si retii foarte multa apa, cel mai bine fa un sport.

| Yrynella explică:

Pai da de acord dar, as vrea macar acum pe o perioada, pentru ca vine iarna si nu prea pot face sport ( traiesc la tara, si n-am unde sa ma duc la sala sau eu mai stiu, si in plus e si frig :s) de obicei in fiecare vara fug zilnic, si in mentin sanatatea si figura, dar din cauza unor probleme, vara aceasta nu prea am putut sa ma ocup cu aceasta, fapt care a cauzat luarea corpului in geutate.