| GiuliaTamas a întrebat:

Am si eu o intrebare daca ar putea sa citeasca fetele o sa fie mult mai bine de ceva timp ma doare foarte tare spinarea ma dor si sanii si eu nu prea am asa cevalaughing ma doare ingrozitor spatele cateodata nu ma pot nici ridica din cap durerile sunt foarte groaznice... am doar 12 ani am fost la medic a zis ca nu am absolut nimic mi-a spus ca e din cauza ca ma dezvolt dar as vrea sa vad ce spuneti si voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| andreeeeea a răspuns:

E clar
dureri de spinare, duerir de san.
o sa-ti vina ciclu scumpa
smug
bucura`te cat mai potiiiidevildevildevil

| Lucaci a răspuns:

Pai durerile astea sunt de la menstruatie daca te dor toate acestea inseamna ca nu mai e mult si iti vine menstruatia.Ai grija!

| aBunchOfSmiles a răspuns:

Pai si mie mi se intampla la fel. Nu sunt doctor dar am citit si mi s-a mai spus ca este varsta la care corpul incepe sa se dezvolte. Adica cresc oasele, se maresc sanii e. t. c. Intr-un singur cuvant "PUBERTATEA". SI mie mi se intampla. Am 13 ani si sunt fatatongue.

| Kat123456 a răspuns:

Exact asta vruiam sa iti zic stai calma e ceva normal te dezvolti si de aia si mie mi s-a intamplathappy

| radugeorge25 a răspuns:

Din cate citesc eu cred ca sunt simptomele menstruatii, daca nu ti-a venit poate o sa-ti vina. asa am eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exact toate fetele se dezvolta la un moment dat inseamna ca o sa iti vina menstruatia ca si eu am 12ani

| papadia a răspuns:

Nu sunt medic, sunt mama de fata de 16 ani. Ce a zis medicul e adevarat.Niste vitamine, calciu, acid folic, te-ar ajuta. Dar si acetea ar trebui sa ti le recomande un medic.