| Alinaga a întrebat:

Am si eu o intrebare daca la sanul stang am un fel nod ete umflat (nu mereu)si in acesle perioade cand este umflat ma doare mai ales daca ting zona umflaturii.credeti ca este vorba de cancer la san? va rog nu vreau raspunsuri date la misto chiar sunt speriata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca simti un nodul la san, nici sa nu te gandesti sa nu mergi la un consult. Nu este de gluma cu asa ceva.Mai intai,trebuie sa mergi la medicul de familie care sa-ti dea o trimitere pentru mamografie. Dupa rezultat vei vedea ce mai este de facut. Dar nu te gandi la cancer. Exista fel de fel de chisturi care nu sunt de natura canceroasa,dar care necesita tratament. Ei pot aparea din diferite dereglari hormonale. Poti merge si la un endocrinolog pentru evaluare. Promite ca vei merge la medic,te rog. Orice-ar fi, cu cat mai repede este tratat, cu atat este mai bine. Succes!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e cancer, mai degraba este o mastopatie fibrochistica (suferinta a sanului data de dezechilibre hormonale). Daca esti fata, ar trebui sa te vada ginecologul pentru a-ti face o ecografie si a-ti da un tratament.

| djstyle a răspuns:

Du-te la un contro sa nu fie prea tarziu. eu sper sa nu ai nimic.