| Buterflyy a întrebat:

dar vreau ca acaesta intrebare sa raspunda numai cine stie:deci hamsterul meu a fost deochiar acum doua zile si i. a zis cineva de deochi si i. a dat ptin cu apa pe cap si a doua zi nu stiu ce s. a intamplat dar nu mai are chef de joaca si nu mai alearga si scoate niste sunete de gemet nu chitaie. ce poate sa aiba. E oare racit? trebuie sa il duc la veterinar?
va rog. urgent raspunedti
dau fundita plus vot :X va rog frumos:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PisyKiss a răspuns:

Cred ca-i racit intr-adevar! Du-l la veterinar!

| selle111 a răspuns:

Eu iti recoamand sa te duci la veterinar sa vezi ce are, altfel poate situatia sa se va inrautati!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îl duci la veterinar după ce moare?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa imi facea si al meu dar era doar speriat. Iti recomand sa nu-l mai scoti din cusca si sa-l lasi linistit cam vreo 2-3 ore. O sa se joace cu tine apoi ai sa vezi dar daca il ai de putin timp trebuie sa se adapteze la mediul de viata. Asa ca lasa-l 2 saptamani si apoi joaca-te cu el! Funda? pls