Pai joaca basket...si stai atarnat de spaliere...asta te inalta...stai serii de cate 40-60 sec si te va ajuta
Da george! baietii pot creste pana la aproximativ 20-22 de ani. daca mai si practici un sport de atletism sigur vei mai creste.fratele meu a crescut in timpul stagiului militar 11 cm.adica intre 20-21 de ani.
In medie baietii cresc pana in jurul varstei de 19-20 de ani deoarece dupa cum bine stiti ei se maturizeaza, din punct de vedere fizic, mai greu...asa ca exista posibilitatea sa mai cresti vreo 2cm-2 cm jum. cei de mai jos ti-au dat niste sfaturi chiar bune referitoare la practicarea unui sport in vederea cresterii inaltimii, dar vezi tu depinde si de gena pe care ai mostenit-o din partea parintilor... daca tot esti asa de disperat poti consulta un medic endocrionlog care este in masura s iti spuna daca mai poti urma vreun tratament pentru crestere sau nu mai e nimic de facut
Salut george!
Eu stiu ca inaltimea ideala a ta, este media inaltimii parintilor tai. Însa nu intotdeauna se respecta regula asta; un amic de'al meu are 1. 85 la 17 ani si ai lui n'au mai mult de 1. 70
Oricum, cel mai benefic pentru crestere este sportul...cu toate ca e cam tarziu, fa ceva...(sari, intinde'te cat mai mult.)
Cat despre varsta, stiu ca pana pe la 22 de ani mai cresti...
Bafta!
Razzvan1612 întreabă: