| patratzel a întrebat:

este prima luna cand iau Diane 35, si sunt in perioada aceea de 7 zile de pauza in care trebuie sa'mi vina ciclul...mai ciudat este ca au trect deja 4 zile.si nu mi-a venit inca. Este posibil sa nu'mi vina in acele 7 zile desi mi s-a spus ca neaparat va veni? Daca nu imi vine ce este de facut? Iau pastilele in continuare, sau le intrerup?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta pentru ca nimeni nu face inainte sa ia anticonceptionale si niste teste hormonale, mergi la medic si cere sa-ti faca niste analize hormonale se pare ca organismul tau nu se acomodeaza cu acestea, ia-le in continuare pana cand o sa-ti fie schimbate.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te duci la ginecolog daca nu vine in cele 7 zile. Mie, pe Diane, imi venea menstruatia in seara celei de-a patra zile. daca nu, in ziua 6 te duci la ginecolog.

| patratzel explică:

Ba am fc analize de sange la spitatul de endocrinologie... dar nu stiu dc nici in a 5 zi nu mi-a venit:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija, Dianele nu sunt pentru contraceptie!

| patratzel explică:

In sfarsit... m-am linistit...in a 6 zi mi-a venitbig grin