| AndreiSadMan a întrebat:

Am si eu o intrebare in legatura cu fobiile...
Am 17 ani si jumatate si sufar de ginofobie.Da stiu ca suna ciudat frica de femei.Lol. Sunt baiat si incerc sa-mi fac o prietena.am fost la psihologi si toti mi-au pus acest diagnostic.Frica exagerata de femei.Stiu ca suna idiot dar au ceva straniu in ele.Si nu stiu de ce fobia asta.Cum pot scapa de fobii? Ocolesc toate femeile care le vad pe strada nici la prieteni nu am fete deoarece sunt stranii.Ce pot face sa scap de fobia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

In primul rand este vorba despre subconstientul tau care din moment ce nu ''il ajuti'' el nu te poate ajuta sa scapi de aceasta frica. Cel mai bine pentru tine este sa iti induci tie ca femeile nu iti fac nimic. Pana ce nu vei gandi in acest fel nu vei scapa de aceasta frica. O alta metoda este aceea de a incerca sa stai in preajma femeilor, fetelor( daca nu ai prietene fete asa cum susti incearca sa iti faci). Incearca sa depasesti aceasta perioada iesind cu prietenii afara, sa merge-ti la restaurante, etc. Multa bafta!

1 răspuns:
| SouLIce a răspuns:

Intreaba-te in felul urmator: ce mi-ar putea face o femeie?
o femeie nu iti poate face nici un rau exceptand unele cazuri