| bonib0n a întrebat:

Am si eu o intrebare in legatura cu regimul la rubeola.Am 16 ani si asta este a 6 a zi de cand au aparut eruptiile pe piele.In tot timpul acesta am tinut regim alimentar si as dori sa stiu cat mai trebuie sa tin acest regim.Regimul a insemnat :
Fara : carne,sare,zahar,prajeli, alimente picante si alimente grase.

Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Neamtzu103 a răspuns:

Din pacate si eu am avut rubeola de curand si nu am tinut nici un fel de regim alimentar, nu am avut nici o mancarime iar dupa 6 zile am iesit afara si am alergat fara a avea nici cea mai mica problema! Deci toti rasufla usurat si sa mananci ce vrei si sa iesi linistit din casa.

2 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Cine ti-a spus sa tii ineptia aia de regim? Eu am avut rubeola si am fost izolat la domiciliu 14 zile, Am avut ca tratament: Vitamine si mixtura mentolata in caz de mancarimi, am mancat ori ce.

| papusica987 a răspuns:

Eu nu am tinut nici un regim, am mancat tot ce am vrut, si dupa 6 zile am iesit afaralove struck