Da. Clar ai apendicita!
Fuguta la doctor cat mai devreme posibil inainte de starile de voma, varsaturile.
Daca apar starile de voma, varsaturile si dureri cand ridici piciorul drept, iar daca apesi in zona apendicului te doare foarte tare, fugi la Urgente.
Bafta!
Eu am dureri asemanatoare cu ale tale dar numai la stomac cand beau o cana de lapte plina sau de la mancare ma mai prinde durerea, si nu imi pasa nu am de gand sa merg la medic ca aici la astia faci o coada de te rupi la spanioli, cand nu ma pot tine in picioare atunci sa ma ia ambulanta
@CedryK, 8 litri de Coca-Cola? Saracutul tau ficat! Vezi ce patesti de la Coca-Cola? Acum hai fuguta, treci pe cacao cu lapte!
Am avut si eu de astae groaznic, era de la fiere,, desi eram operata de apendicita ma durea ingroziiitor baiimi venea sa urlu, a venit ambulantaai grija, cu fierea nu-i de jucat
M-as duce la medicul de familie. dar a fost de dimineata a si apropo azi de dimineata cand amm sculat nu mai puteam sa ma misc ma durea in partea dreapta de nu mai puteam. [ maine ma duc la medicul de familie sau la spital ] [ scuzati greselile gramaticale ]
Mda n-am avut apendicita a fost ca am baut prea multa coca-cola... am baut vreo 8 litri in 24 de ore si de asta m-a durut. am stat si la perfuzii 4 ore hai bafta si mersi celor care m-ati ajutat
Eu zic ca e splina si eu am probleme daca te doare in partea dreapta si asta se intampla de la efort trebuie sa te odihnesti un pic nu e de gluma nici nu splina nu te speria daca nu te doare in stanga