| Anne2000 a întrebat:

Mananc foarte multa menta, zilnic. Pot pati ceva? E in avantajul meu sau in dezavantajul meu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
tot ce este in exces, dauneaza, fie ea si planta..mai ales ca menta constipa, iar daca forteni anusul, o sa ai probleme..asa ca, o pauza nu strica.
O zi frumoasa sa aihappy

| pietrean a răspuns:

In orice lucru, ce este prea mult...nu este bine!
Ceaiul facut din menta, constipa, dar nu stiu cum o consumi tu.Banuiesc, ca mesteci frunzele crude. Asa ceva,nu am gasit ca tratament,doar,in ceaiuri,tincturi,uleiuri volatile.
Ce poate face rau,in cantitate mare:paralizie a centrilor nervosi,care coordoneaza respiratia,tulburari de ritm cardiac,reactii alergice, dureri stomac, crampe, dureri cap, ameteli.

| SimonaCristina a răspuns:

Este un bun detoxifiant, revigorant, dar in exces determina constipatii cronice si eventual hemoroizi sau fisuri anale datorate efortului de defecatie.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Poti sa te constipi, menta strange la burta.

| Anne2000 explică (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

.......mai clar ce pot pati? rolling on the floor

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru Anne2000):

Sa ai probleme cand faci caca.

| Unstopable a răspuns:

O sa te exciti cand vezi guma orbit happy

| RibbellaaInk a răspuns:

Te faci verzuie

| AlexutzuBaa a răspuns:

Mdaa... nu stiam ca menta "strange la burta" da' bine fiecare zice ce vrea suntem o tara libera..si sa revenim la subiect...Nu menta e buna, la gust laughing, si hranitoare, sanatoasa si te mentine in forma. Baga la menta in continuare laughing Bafta! laughing

| Anne2000 explică (pentru AlexutzuBaa):

laughing)))))))))) Libertate la mentaaaaaaaaaa :* laughing