anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a venit prima data ciclul acum cateva luni si apoi nu mi-a mai venit. I s-a intamplat asta si unei prietene, si mi-a spus sa nu imi fac probleme pana la 16 ani.Ca doar daca nu imi vine atunci sa consult un medic. Ce ma sfatuiti? E normal ce mi s-a intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal ce ti s-a intamplat si pana la 16 ani nu e cazul sa consulti medicul.

| Doloresidk a răspuns:

Ciclul poate sa-ti vina intr-o zi N. Apoi, poate intarzia un 1an. Chestia e ca el se va regla dupa 1-2 ani. Pana atunci poate veni mai tarziu de data fixa, sau mai devreme. Da, prietena ta are dreptate, daca nu`ti vine pana la 16 ani trebuie sa mergi la un medic. Dar de ce nu vorbesti cu mama ta? Ca doar chestiile care ti le-am explicat mai sus le stiu de la mama. Sper ca te-am ajutat. (Fundita?) Zbye!

| blackspell a răspuns:

Nu-ti face probleme e normal pana se obisnuieste organismul cu noua postura! iti poate veni si in cateva luni iar... pana se va regla dureaza!