| funkilov3 a întrebat:

Am si eu o intrebare mie luna trecuta mi-a venit pe 25 si luna asta nu mi-a venit imi puteti spune de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Ori e o variatie fiziologica, ori esti gravida, ori intri la menopauza (daca ai varsta potrivita).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Parca m-ai descris pe mine!
La fel si mie mi-a venit pe 25, iar luna aceasta deloc!
Sincer nu stiu ce sa-ti spun, In general, stiu ca in primii 2 ani, ciclul menstrual este neregulat.Treptat, ciclul se va regla la aproximativ 28 de zile, considerandu-se normal insa si un ciclu intre 21 si 35 de zile.In general, menstra dureaza 3-7 zile, dar poate varia de la oranism la organism.
Daca esti o persoana activ sexual si nu folosesti metode contraceptive sau daca metodele contraceptive au dat gres si nu ai menstruatie, atunci s-ar putea sa fie un semn ca ai ramas insarcinata!
Eu zic ca daca lucrul acesta te ingrijoreaza este bine sa vorbesti cu parintii, cu un medic sau un alt adult!
Sper ca te-am ajutat cat de cat, poate-i dam de cap la problema aceasta pana la urma!
Te pup!
Pa, pa!

| funkilov3 explică (pentru anonim_4396):

Am 15 ani

| anonim_4396 a răspuns (pentru funkilov3):

Te salut din nou!
Eu sunt doar cu 2 ani mai mare ca tine, dar la fel mi se intampla si mie, cum spuneam la fel si mie luna trecuta mi-a venit pe data de 25, iar luna aceasta nu s-a intamplat nimic.Eu zic sa mai asteptam, poate se rezolva problema pana la urma.
Te pup!

| Raluka21 a răspuns:

Nu ti-a venit pentru ca nu este inca regulat. Nu-ti face griji, se mai intamplaoh go on.