Poate fi o dereglare, însă deja începe să dureze cam mult, de obicei ține cam 2-3 săptămâni maxim. Am și eu colege cărora le-a venit ciclul constant 3 luni, apoi li s-a oprit deodată. Și n-au făcut nimic, decât să aștepte. Nu-ți recomand asta, poate ai răcit sau ai vreo problemă.
Înfrânge-ți teama și du-te la ginecolog. Dacă spui că nu ți-ai început viața sexuală, nu o să facă decât să te așeze pe-un scaun și să te întrebe despre ciclul tău (dacă vine la timp, dacă ai mai avut întârzieri de genul etc). Nu e niciun motiv să-ți fie rușine. :*
Daca esti virgina, ginecologul nu te va consulta ca pe femei. Doar iti va pune cateva intrebari si iti va face o ecografie. Asadar, nu ai motive de rusine. Mergi la medic (mai ales daca ai peste 16 ani), poate fi o problema cu adevarat grava.
Lipsa ciclului poate avea mai multe cauze, poate fi vreo infectie, poate fi stresul cauzat de examene, ai dat bac-ul? Dar trebuie sa mergi la doctor, ca sa stabileasca cauza si sa-ti dea un tratament.
Zicand ca nu ti-ai inceput viata sexuala se bate cap in cap cu faptul ca zici ca tu nu ai acele simptome ...de sarcina. Oricum rusinea in astfel de situatii trebuie lasata la o parte si trebuie sa consulti un ginecolog!
Eu zic sa te duci la doctor.
eu va sti mai bine ce sa faca, nu-ti fie rusine decat sa patesti altceva mai bine du-te.iti va da un tratament etc.
apropo:
nonamethistime: m-am saturat de raspunsurile tale idioate. vb foarte serios daca iei acest site in joak. sa-ti fie rusine pentru modul in care gandesti.
te pupa ONA :*
Ai o raceala la fifi trebuie consultat medicul ginecolog chiar daca iti este rusine, iti poate prescrie un tratament care iti da drumu la ciclu fara probleme.
Eu sunt baiat dar 5 luni nu crezi ca e cam mult?