| nicu_4902 a întrebat:

Nu stiu de ce in fiecare zi am pe peretii exteriori ai nasului bucatele de piele, parca ar fi matreata si ori de cate ori rod "matreata" aia se-nrosesc peretii si ma irita... multumesc anticipat de raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pielea ti-se exfoliaza probabil din cauza ca ai lipsa se vitamina A. Uite un link cu acesta vitamina si cu relele pe care le produce lipsa ei:
http://www.tratamente-naturiste.ro/......etinol.htm

| micurutza2005 a răspuns:

E o problema de piele ar trebui sa mergi la dermatologie sa ti se dea un trat.corect si vitaminele care considera ca trebuie, poti sa te dai cu ce mi-a dat mie daca vrei e o "crema pentru. piele sensibila asociata cu roseata si scuame"de la firma IVATHERM (Franta)si se numeste IVADERMASEB si am luat-o din farmacia sensi blu, cred ca te-ar ajuta si pe tine incearca.

| matraguna1 a răspuns:

Probabil ti se exfoliaza pielea, deci nu e suficient de hidratata. Foloseste gel exfoliant (sau alte produse care se folosesc cand te speli pe fata) si apoi aplica crema hidratanta.

Răspuns utilizator avertizat