Zei? Bine sa zicem ca nu crezi, tu in ce crezi?
In stiinta, tot ce se intampla are o explicatie stiintifica. Si viata, sentimentele, totul. SI mai cred in noi insine.
Se explica de ce visele mele sunt la fel ca in viitor? Sau se explica stiintific? De ce mereu cand aveam o problema spuneam o rugaciune si eram ca nou? Stiinta face ciata omului mai usoara si tampeste mintea mai ales calculatorul. Nu tot are o explicatie stiintifica, sau poate ca este si o minciuna cu stiinta, nu se poate ca toate sa fie datorita stiineti.
"De ce mereu cand aveam o problema spuneam o rugaciune si eram ca nou", autosugestie, la fel si indienii cand se roaga la zeul Krishna sunt ca noi, etc.
Stiinta tampeste mintea? In niciun caz, religia mai degraba. Trebuie sa ai un nivel de inteligenta foarte redus sa poti afirma ca stiinta tampeste mintea
Ma refer la altceva, cand se descopera ceva nou si mai bun niveulul de intelgienta al celor care nu studiaza aceasta stiinta. Nu prea cred, atunci de ce se intampla mereu un miracol? Este ceva stintific la aceste miracole? Nu prea cred...
Unde vezi tu miracole?
Nu mai comentez un subiect fara rost.Mai degraba ma uit la desene decat sa iti explic tie toate lucrurile care mi s-au intamplat mie sau altora sau tuturor oamenilor.
Ce argument de 2 bani ai, suntem asa pentru ca asa suntem educati de mici. Si animalele daca sunt "educate" ( spre ex. pisicile sa faca la litiera, NU o sa faca in casa ). Totul tine de educatie si de anturajul in care ai crescut.
Si da, stiinta explica totul, spre exemplu o celula moarta a fost inviata cu ADN sintetic, deci tot ce zicea biblia ca doar D-zeu este viata a cam PICAT.
"nu ne trebuie dovezi pentru a crede in Dumnezeu, noi deja suntem dovezile", sigur, daca esti un idiot redus mintal normal ca nu-ti trebuie dovezi, ramai in continuare cu INDOBITOCIREA ta si lasa oamenii inteligenti sa-si vada de viata lor.
Si noi NU suntem dovezile, s-a demonstrat clar ca se poate crea VIATA fara nicio interventie divina. Si pe masura ce progreseaza stiinta, indobitocirea raspandita de biserica si biblie se va risipi treptat, pacat ca eu nu o sa prind ziua cand ultima biserica va fi daramata.
Bine... sa fie ca tine, inchei subiectul ca deja mi s-a acrit si nu vreau sa am o conversatie fara rost.
Normal ca e fara rost cu un indobitocit fara creier ca tine. Eu am adus argumente ( cel mai bun viata creata IN LABORATOR, fara niciun fel de interventie divina ) + aberatiile din biblie ( ne tragem doar din 2 oameni dar sunt atatea rase, foarte ILOGIC + restul contradictiilor ).
Biblia = carte de 2 bani
Religia = indobitocire
Doar STIINTA merita efort, atat. Daca esti prea handicapat sa vezi asta, ramai cu prostia ta.
O zi buna
. Ai dreptate. Macar bine ca cineva stie ceva in lumea asta, nu numai rautati si injuraturi. Si eu incerc de ceva timp sa renunt la nervozitate si poate o sa reusesc cu ajutorul lui Dumnezeu.
Din pacate sunt putini oameni care cred ca spun eu... Oamenii se cred prea destepti si ingamfati ca sa creada in Dumnezeu, nu ne trebuie dovezi pentru a crede in Dumnezeu, noi deja suntem dovezile, stiinta este o afirmatie idioata pentru a inlocui celelalte afirmatii date de Biblie. Cred ca voi citi Biblia pe viitor, caci am auzit ca e foarte interesanta si sunt lucruri de care nici nu am auzit. Am foarte multe pacate si nu am mai fost de aproape 2 ani la biserica... Cred ca anul asta voi merge foarte mult.
Chiar te incurajez sa o citesti. Eu am citit cate ceva din Biblie si mi-am dat seama de multe chestii, iar in legatura cu pacatele, il poti ruga de Iisus Hristos sa ti-le ierte, doar a murit pentru pacatele noastre, ca sa ne mantuiasca.
Noul Testament e bun? Am vaz ca ai cont pe forumul dragonball-z.ro, cum te numesti?
Secretul e secret. Da desigur ca e bun.
De-ar exista oameni care gandesc la fel ca tine peste tot... dar din pacate sunt foarte putin oameni cu o asemenea gandire. Sunt pe cale de disparitie. Eu nu ma enervez foarte repede si chiar daca se intampla sa ma enervez nu incep sa injur ca tampita. Nu tip deloc astept doar ca acel om sa isi dea seama de greseala facuta de el iar daca eu am facut o greseala ma duc si imi cer scuze. Sunt foarte calma.
anonim_4396 întreabă: