anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei care se enerveaza repede, oameni buni de ce faceti asta? Voi stiti ca facand asta diavolul o sa triunfe tot mai mult deoarece ne vrea raul si nu vrea ca noi sam facem bine. Nu mai reactionati la injuraturi caci injuraturile nu au niciun sens si nicio logica. Ele sunt pentru a-i enerva pe ceilalti, ele sunt pentru a va aduca mai aproape de diavol. De ce oameni buni faceti asta? Nu trebuie sa se intample asta niciodata, daca sunteti de acord cu mine vom triumfa mai departe si vom trece de obstacolul de nervozitate. Nu trebuie sa reactionati intr-un asa mod, nu sunteti niste animale fara scrupule. Vreau sa vad neaparat o insulta asupra mea caci stiu ca voi primi pentru gandirea mea aparte de a voastra. Aici nu suntem intr-un film suntem in viata reala, cum Iisus Hristos a murit pentru noi, noi nu trebuie sa omoram pe altcineva caci ar insemna sa-l omoram pe el. Va rog din tot sufletul sa numai faceti asta, trebuie sa fim uniti pana si daca va urati unii cu alti... Poate voi fi luat la misto, poate voi fi criticat, poate voi fi facut in toate felurile dar asta nu ma caracterizeaza. Am trait si eu in rautate si dispret datorita colegilor dar acum am realizat asta, ura nu ma va ajuta cu nimic. Va rog sa ascultati si beatul acesta minunat http://www.youtube.com/watch?v=0Aomt7iK0bQ&feature=relat ed
Pe mine ma linisteste. Sper ca v-am lamurit cu intrebarea mea, chiar daca o sa ma criticati eu nu ma voi supara pe niciunul dintre voi caci TPU = toti pentru unu, deci mai bine ma criticati pe mine decat pe alti useri daca vi se pare ca gandirea mea nu e fireasca... Acum va las sa intelegeti, si daca veti intelege veti fi mult mai linistiti si fara greutati...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Eu nu cred in diavol sau alti zei. Punct.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Cosmin86):

Zei? Bine sa zicem ca nu crezi, tu in ce crezi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

In stiinta, tot ce se intampla are o explicatie stiintifica. Si viata, sentimentele, totul. SI mai cred in noi insine.

Se explica de ce visele mele sunt la fel ca in viitor? Sau se explica stiintific? De ce mereu cand aveam o problema spuneam o rugaciune si eram ca nou? Stiinta face ciata omului mai usoara si tampeste mintea mai ales calculatorul. Nu tot are o explicatie stiintifica, sau poate ca este si o minciuna cu stiinta, nu se poate ca toate sa fie datorita stiineti.

"De ce mereu cand aveam o problema spuneam o rugaciune si eram ca nou", autosugestie, la fel si indienii cand se roaga la zeul Krishna sunt ca noi, etc.

Stiinta tampeste mintea? In niciun caz, religia mai degraba. Trebuie sa ai un nivel de inteligenta foarte redus sa poti afirma ca stiinta tampeste mintea

Ma refer la altceva, cand se descopera ceva nou si mai bun niveulul de intelgienta al celor care nu studiaza aceasta stiinta. Nu prea cred, atunci de ce se intampla mereu un miracol? Este ceva stintific la aceste miracole? Nu prea cred...

Unde vezi tu miracole?

| JIJ a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca stiinta explica totul, atunci cum majoritatea oamenilor de pe pamant se simt jenati atunci cand stau dezbracati unii in fata altora? animalele nu au jena asta. Sau tu crezi ca a cazut un meteorit cu praf fermecat care a facut sa ne fie rusine?

Nu mai comentez un subiect fara rost.Mai degraba ma uit la desene decat sa iti explic tie toate lucrurile care mi s-au intamplat mie sau altora sau tuturor oamenilor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru JIJ):

Ce argument de 2 bani ai, suntem asa pentru ca asa suntem educati de mici. Si animalele daca sunt "educate" ( spre ex. pisicile sa faca la litiera, NU o sa faca in casa ). Totul tine de educatie si de anturajul in care ai crescut.

Si da, stiinta explica totul, spre exemplu o celula moarta a fost inviata cu ADN sintetic, deci tot ce zicea biblia ca doar D-zeu este viata a cam PICAT.

"nu ne trebuie dovezi pentru a crede in Dumnezeu, noi deja suntem dovezile", sigur, daca esti un idiot redus mintal normal ca nu-ti trebuie dovezi, ramai in continuare cu INDOBITOCIREA ta si lasa oamenii inteligenti sa-si vada de viata lor.

Si noi NU suntem dovezile, s-a demonstrat clar ca se poate crea VIATA fara nicio interventie divina. Si pe masura ce progreseaza stiinta, indobitocirea raspandita de biserica si biblie se va risipi treptat, pacat ca eu nu o sa prind ziua cand ultima biserica va fi daramata.

Bine... sa fie ca tine, inchei subiectul ca deja mi s-a acrit si nu vreau sa am o conversatie fara rost.

Normal ca e fara rost cu un indobitocit fara creier ca tine. Eu am adus argumente ( cel mai bun viata creata IN LABORATOR, fara niciun fel de interventie divina ) + aberatiile din biblie ( ne tragem doar din 2 oameni dar sunt atatea rase, foarte ILOGIC + restul contradictiilor ).

Biblia = carte de 2 bani
Religia = indobitocire

Doar STIINTA merita efort, atat. Daca esti prea handicapat sa vezi asta, ramai cu prostia ta.

O zi buna

| JIJ a răspuns:

laughing. Ai dreptatewinking. Macar bine ca cineva stie ceva in lumea asta, nu numai rautati si injuraturi. Si eu incerc de ceva timp sa renunt la nervozitate si poate o sa reusesc cu ajutorul lui Dumnezeu.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru JIJ):

Din pacate sunt putini oameni care cred ca spun eu... Oamenii se cred prea destepti si ingamfati ca sa creada in Dumnezeu, nu ne trebuie dovezi pentru a crede in Dumnezeu, noi deja suntem dovezile, stiinta este o afirmatie idioata pentru a inlocui celelalte afirmatii date de Biblie. Cred ca voi citi Biblia pe viitor, caci am auzit ca e foarte interesanta si sunt lucruri de care nici nu am auzit. Am foarte multe pacate si nu am mai fost de aproape 2 ani la biserica... Cred ca anul asta voi merge foarte mult.

| JIJ a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Chiar te incurajez sa o citestiwinking. Eu am citit cate ceva din Biblie si mi-am dat seama de multe chestii, iar in legatura cu pacatele, il poti ruga de Iisus Hristos sa ti-le ierte, doar a murit pentru pacatele noastre, ca sa ne mantuiasca.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru JIJ):

Noul Testament e bun? Am vaz ca ai cont pe forumul dragonball-z.ro, cum te numesti?

| JIJ a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Secretul e secret. Da desigur ca e bun.winking

| Kisie a răspuns:

De-ar exista oameni care gandesc la fel ca tine peste tot... dar din pacate sunt foarte putin oameni cu o asemenea gandire. Sunt pe cale de disparitie. Eu nu ma enervez foarte repede si chiar daca se intampla sa ma enervez nu incep sa injur ca tampita. Nu tip deloc astept doar ca acel om sa isi dea seama de greseala facuta de el iar daca eu am facut o greseala ma duc si imi cer scuze. Sunt foarte calma.