anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei ce au incercat sa slabeasca.eu am mai reusit o data cu o cura de slabire sa slabesc 6 kg intr-o saptamana desi nu e indicat pentru ca iti strici stomacul. dar eu nu am avut de ales.am slabit mai mult nemancand. putin piept de pui la gratar zilnic cu salata de varza si o grafa stoarsa si o lamaie stoarsa amestacate fara pic de zahar sau alt indulcitor.am baut mixtura respectiva desi are gust f acru. si exercitii zilnice de alergare flotari genoflexiuni abdomene.Asta a fost atunci acum vreau sa reiau pentru ca am nevoie sa slabesc in timp record.deci a mai incercat cineva sa amestece grefa cu lamaia si sa bea continutul fara indulcitori din cauza acelui suc f acru poti sa iti strici stomacul? asta e o intrebare. a 2 a e adevarat ca lamaia taie grasimile si grefa reduce foamea? si in combinatie iese ceva bun sau doar asta cred eu si ma chinui degeaba bine acum fac mai putin alergare pentru ca e f frig afara... mai mult genoflexiuni, abdomene si flotari. am vreo sansa sa slabesc voi ce spuneti am nevoie de cine a mai incercat.nu am nevoie de raspunuri gen du-te la nutritionist pentru ca nu vreau. ce e drept nutritonistul te ajuta sa slabesti in timp.nu de asta am eu nevoie acum.imi trebuie ceva rapid.si daca se poate fara pilule. a si inca ceva ceaiul verde de slabit chiar te ajuta sa slabesti? ma intereseaza daca a incercat cineva nu din auzite.eu nu am incercat dar poate a incercat cineva.ast rasp.scuze ca e f mare intrebarea dar nu aveam cum sa va explic mai pe scurt.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Eu mancam grepefruit roz in ziua de fructe(am tinut dieta disociata). Nu ajuta neaparat la slabit dar are putine calorii, si e f bun pentru organism. Fibrele continute de el dau senzatia de satietate. Lamaia ajuta f mult la slabit, grabeste procesul de digestie. Bea dimineata o cana cu apa calda in care storci o lamaie. Asta in cazul in care nu ai probleme cu stomacul. Acididtatea lamaii pe stomacul gol poate provoca dureri. Ceaiul verde are efect diuretic si detoxifica organismul. Normal ca ai sanse sa slabesti dar nu te infometa si ofera-i organismului tot ceea ce are nevoie. Sa nu produci vreo dereglare a metabolismului, te poti alege, Doamne fereste, cu boli grave, diabet, boli de ficat, etc. Tata a slabit cu dieta disociata si cu sport, 21 de kg in 3 luni, fara probleme de sanatate dupa. Eu am dat mai putine kg jos ca nu prea faceam sport ca el. Multa sanatate si spor la slabit!

2 răspunsuri:
| Claudiu2011 a răspuns:

Mersi pentru sfat happy