anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru oameni care lucreaza cu medicina!
Cum se manifesta alergia la hamsteri? Dar la papagali? Am o prietena de 35 de ani, care are un copil de 10 ani.Copilul ei stranuta si ii curge nasul, din iulie, august pana in ziua de azi.Copilul iei are un perus si un hamster sirian pe balcon. Daca iese afara din casa stranuta din cand in cand, dar cand e in casa ii curge nasul si stranuta intr-un momento 3, 4, 5 ori.
Chiar vreau sa ajut acest copil, mi-as dori sa ma ajutati si voi deoarece nu stiu.
Parinti ei fumeaza, ma gandeam ca o fi si de la asta. Dar e obisnuita de condo s-a nascut.
Imi parento rau dar eu sunt frantuzoaica si mai scriu gresit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| cucalic a răspuns:

Buna eu am o fetita de 1 an si 4 luni si am un papagal nimfa, nu are nici o alergie la el, dar cand o duc sa vada porcusori de guineea si hamsteri o mananca nasul si tuseste