| patratzel a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru persoanele care iau anticonceptionale...eu am 19 ani, iau anticonceptionale de 1 luna si deja am inceput sa ma ingras(dar oricum eram foarte slaba)...asa ca e ok pana acum dar ma ingrijoreaza gandul ca as putea sa devin foarte grasa:-s. Voi v'ati ingrasat? si daca da, cat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O colega de-a mea a ajuns cat o balena tot inghitind pastile anticonceptionale si de la 30 de ani altele pentru menopauza, fiindca i-a venit foarte din timp.

| liliana83 a răspuns:

Eu iau anticonceptionale dar sincera sa fiu nu ma ingras dar nici nu slabesc. stii ce problema am? ma enervez foarte usor. cred ca acele anticonceptionale ti-au fost recomandate! asa ca acum ar fi mai bine sa mergi la medic iar si sa-i spui ca te ingrasi. el iti va pune cateva intrebari si iti va recomanda alt tip de pastile cu siguranta. ale mele se cheama YASMINELLE sunt bune dar ti-am spus unicul dezavantaj e ca ma enervez repede dar noroc, ca stiu sa ma abtin. si totusi ar fi bine sa fii atenta la cat de mult mananci. eu de obicei seara mananc o salata si ma simt cel mai bine. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrasi de la pilule.
Daca totusi iei in greutate, dar tu mananci exact ca inainte, atunci poti schima pilulele pe care le iei acum cu Yasmine ( astea contin si o cant. extrem de mica de diuretic).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara dar ce anticonceptionale ei