anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare sau mai bine zis un raspuns la ce mi se intampla. de un an de zile sau mai mult am inceput sa am ameteli, cand stau in picioare sau chiar si pe scaun incepe sa mi se faca rau sa zicem asa, trebuie sa ma tin de ceva ca sa nu pic jos din picioare, si cam 5 secunda imi temura si picioarele si tot. odata m-am ridicat de pe scaun si am vrut sa iau ceva de pe sifonier, l-am luat si iar am ametit si in clipa urmatoare m-am trezit jos (am mai dat si cu capul de scaun ), dar pur si simplu a fost ca un lesin deoarece nu stiu cand am picat jos. vi se intampla si voua, ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Cauta un cabinet de neurologie!, Poate fi si anemie, si lipsa de calciu, dar nu evita neurologia.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Aia ce si tu se numeste anemie si eu o am dar nuc ad jos ametesc de multe ori cadn am ridic din pat odata m-am lovit de usa eu nu mai vid nimic si sunt in ceata ia vitamine multe si nu o sa mai ametesti chiar asa.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Din fericire eu nu sunt anemic cum esti tu.Anemie se numeste boala ta.Baga vitamine la greu si fuga la doctor. Daca ti se face rau pe o scara, cazi in p... a mea si-ti rupi gatul ¿?

| aleksy a răspuns:

Dap dar foarte rar(nu am picat pana acum) se intampla atunci cand te ridici brusc de pe :scapun, din pat, sa ametesti.

| lena_7423 a răspuns:

Eu tot am asa probleme, odata cind eram de 9 mai am cazut jos cred ca era un lesen ca deoarece nimic nu tineam minte.