| Mosotti a întrebat:

Am si eu o intrebare si vreau o parere de la voi.

Am facut testul cu glucoza in laborator pentru diabet in 2016 si ceva nu-mi da mie:

La mine pe aparat a dat asa:

La 0, 5 ore - 149 fata de la ei in lab 161
La 1 ora - 173 fata de la ei in lab 144

Eu banui ca ei au incurcat valorile in lab, daca la mine pe aparat trendul era crescator, nu era logic sa fie si la ei la fel?!
Adica 144 ala la ei sa fi fost la 0, 5 ore si 161 la o ora asa cum era trendul la mine pe aparat, nu invers.

Ce parere aveti? Ei zic ca nu le-a incurcat! Adica la mine pe ap a dat mai mare la o ora si la ei invers adica mai mica?! Ciudat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Aparatul tău nu ca un laborator și asa în mare parte diabetul e generic în proporție de 60% ca și obezitatea

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Genetic, e tâmpit robotul de la Samsung, apropo asta e ultimul Samsung, adun deja donați pentru iPhone

| Mosotti explică (pentru RAY):

Pai nu, ca la alte teste trendul se pastra!
Adica daca pe aparat iti iese la a doua masuratoare mai mica, asa iese si in lab, chiar daca nu iese aceiasi valoare, trendul se pastreaza.
Normal ca valorile-s mult mai precise in laborator, dar nu e vorba de asta adica de acuratetea valorilor.

Diabetul de tip 2 e genetic 90 % nu 60, obezitatea la fel.
Ptr ca obezii au pofta exagerata de mancare si dulciuri, si aceiasi defectiune la cap poate sa o aiba si copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și de ce nu faci testul la alt laborator?

| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Adevaru e ca nu am mai vrut sa aflu ce iese ca imi era asa cam frica, de aia n-am mai facut din sept 2016 testul, mi s-a zis sa-l fac dupa 1 an, dar nu l-am mai facut.
Oricum nici nu prea conteaza de fapt daca le-ar fi incurcat, ca la 0, 5 ore e 144 sau 161 sau la o ora e 144 sai 161 e tot aia, a contat doar ca bazal (pe nemancate) era 96 adica sub 100 deci buna, si la 2 ore de la glucoza era sub 140 adica 106, cam atat conteaza, medicii m-au declarat sanatos atunci.

Dar eram doar curios sa aflu daca chiar le-a incurcat sau nu.
O sa-l fac acum iar testul.