Buna,
sa stii ca nu doare deloc! Ma rog...cand iti baga acul dar nu doare simti ca o ciupitura! Daca iti e frica nu trebuie sa te uiti! Sa sti ca si pe mine ma ingrozesc acele dar acum cu analizele nu am nici o treaba! Sucest! pup:*
Ai 7 ani! esti pe locul 1 la cei mai tineri membri eu sunt pe locul 2 am noua ani
Nu doare.E ca o intepatura de tantar mica de tot.Asa am facut si eu la analize.Transpiram si eram foarte speriata.Sa stii ca vei rade dupa ce vei iesi de la analize.
In primul rand se scrie foarte.In al doilea rand nu ai de ce sa te temi e ca si cum cineva te-ar pisca de piele.Nu simti mai nimic deoarece iti pune un garou pe mana.Stai linistita, multi oameni au facut analizele si n-au murit din cauza lor!
Si de Bau-Bau tie frica...lasa ca vine Zana Maseluta si te linisteste ea...sper naibii ca mai crezi
Selena draga nu te doare deloc crede-ma eu am stat doua saptamana in spital si am fost intepata de 14 ori plus ca mi s-a spart venele si a fost nevoie de a schimba de 8 ori branulele stai linistita ca nu o sa se intample nimic doar o intepatura mica.si te pareciez ca faci gimnastica si eu am facut 2 ani dar mi s-a mutat coloana vertrebrala si nu am mai putut face pentru ca am avut niste dureri groaznice bine nu s-a intamplat asa pur si simplu am facut un accident