E probabil o infectie a unei glande sudoripare care aparedatorita epilarii si folosirii deodorantelor de tip stick. Ar fi bine sa te vada un chirurg, s-ar putea sa ai nevoie de o mica incizie de evacuare a puroiului. Nu te ingrijora, o sa-ti treaca.
Helau! Nu mai sta du-te la medic, fetito! .
Nu o lua drept ''saritura" . dar te-am avertizat !
Deci, du-te la medic urgent! Nu ai cum sa ai cancer sub brat. _.
Poate ai un fel de cos, poate o infectie. NU STIU. doctorul va stii, nu te mai da cu nimic! intrerupe tratamentul! si fuguta la medic
Sanatate Bye bye!
Infectia glandelor sudoripare axilare se numeste hidroadenita ar trebui sa existe si alte semne roseata, durere, inflamatia tesutului superficial, tratamentul corect este cu antibiotice si unguente cu antibiotic da acesta este superficial si nici de cum cu ihtiol. formatiunea respectiva poate fii un ganglion marit, un lipom, sau un chist. consultati medicul de familie
Ti s-a inflamat un ganglion axial. posibiltate de cancer mamar. directia:. Doctor de specialitate
Un raspuns sigur la intrebarea ta ti-l poate da doar medicul. Pune mana pe tel. suna-ti medicul de familie si fa-ti programare pentru. o consultatie.
Sanatate multa!
Ai pisica? sora mea a patit la fel si s-a dus la doctor si i-au zis ca are "boala ghearelor de pisica"...adica daca te-a zgariat o pisica, te-ai infectat deoarece pisicile sunt pline de microbi sub gheare. e valabil si la caini.sora mea a trebuit sa se opereze... aaa si poti face si de la deodorant daca te dai seara cu lady speed stick sau rexona sau mai stiu eu ce, si nu te speli inainte de culcare, pielea ta nu respira si se fac acesti nodulimergi la doctor, o sa fie bine
anonim_4396 întreabă: