Buna, parerea mea este ca nu ingrasa, deoare painea graham are in medie 243calorii/100g iar 2 feliute nu cred ca fac 100g, cat despre miere este cam la fel numai ca are in medie 304calori/100ml. Despre miere am auzit ca este bine sa iei o lingurita dimineata pe stomacul gol se zice ca face bine la stomac. Multa sanatate si ai grija cu dieta nu exagera
NU.Deoarece painea graham nu e ca cea normaala si nici nu igrasa la fel si mierea din cate stiu eu
Daca pe langa ele mai bagi si vreo 2 hamburgeri, 3 pahare de Cola, o portie de cartofi si un copanel, atunci ingrasa ca banuiesc ca nu mananci toata ziua numai alea 2 feliute de paine graham unse cu miere de albine...
În principiu pâinea îngrașă, de aceea este evitată în discuțiile despre slăbire. Dar dacă mănânci rar și la o oră potrivită, spre exemplu dimineața când grăsimea nu se depune așa ușor pe corp e foarte OK.
Poftă bună.
Offf mami de ingrasat nu ingrasa deja e prea putin, da` mami ce naiba daca ai pus intrebarea asta imi imaginez din ce traiesti tu.Mami ai grija in primul rand de sanatatea ta si pe urma frumusetea. daca esti sanatoasa esti si frumoasa:*.
Deci painea nu ingrasa mai ales daca nu e alba amidonul ingrasa din painea alba nu painea in sine, daca e graham e foarte bine si sanatoasa, excluderea painii din alimentatie inseamna sa renunti la doza suficient de mare de foarte multe vitamine care le ofera o felie de paine pe zi painea e in stare sa acopere necesarul de vitamine pentru corp pe zi in proportie de minim 30%daca nu mai mult.de aceea copiii cand mananca o felie de paine nu le mai trebuie nimic pentru ca ei isi iau necesarul pentru corp pe zi din acea felie de paine plina de vitamine iar noi zicem "vai copilul asta nu a mancat nimic azi numai o felie de paine goala"dar aceea a fost cat un bol de supa sau mai stiu eu ce pentru ca e plina de vitamine si minerale care dau energie corpului si nu mai ti-e foame. asa ca mananca paine ca nu aia te ingrasa ci alimentatia nesanatoasa si portiile mari de mancare si mancatul haotic la ore aiurea si seara si sedentarismul lipsa de miscare dulciurile in exces astea ingrasa nu felia aia sanatoasa de paine cu miere asa ca mananca linistita si mai multe felii nu numai una-doua
Asta mananc la micul dejun+1 pahar lapte
De asta am intrebat, si @Gropitsa nu sunt fan junk food
De 10 ori pe zi? Sau in fiecare ziua mananci numai o portie din asta si nimic altceva? Nu incerca un regim de capul tau, iti poate face mult rau, o alimentatie sanatoasa trebuie sa cuprinda multe pe langa cele doua feliute de paine. Carentele alimentare sunt foarte periculoase!
http://www.mypyramid.gov/
Pe site-ul asta poti sa gasesti un regim adaptat pentru datele tale: varsta, sex, greutate, inaltime, activitate.
Pace!