| pissybabby a întrebat:

Am si eu o mare problema.nu am mancat nimic de 5 zile, beau cola si fumez pentru ca sunt lucrurile care le pot consuma.imi vine foarte tare sa vomit, dar nu am avut o secunda in astea 5 zile sa am vreo stare d foame. ce mi se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| albina a răspuns:

Sa mori, sa te imbolnavesti de cancer... sa iti distrugi ficatul si plamanii...
Redu drastic cola si tigarile, daca le poti lasa e si mai bine si apuca-te sa mananci ceva... Daca iti este rau incearca mai intai salata (de varza, fara ulei) si alte alimente usoare...

| Adinkra a răspuns:

Eu cred ca tu alegi sa iti induci starea asta. incearca macar sa mananci fructe sau legume in stare naturala. si nu mai bea cola!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SPAMu.php?user=Distrugere

| anaservic a răspuns:

Poti sa mori. chiar iti place sa te autodistrugi? esti masochista?

| pissybabby explică:

Nu vreau sa slabesc.nu consider ca sunt grasa.am 1.71 si 60 de kg.pur si simplu eu daca sunt stresata sau obosita sau suparata nu pot sa mananc.nu am pofta de mancare deloc

| Bijou a răspuns:

Nu inteleg de ce fumezi atat de mult si de ce bei cola. E timpul sa renunti la ele