| NoGames a întrebat:

Am si eu o mica problema daca as putea-o numi asa. De fiecare data cand am ocazia simt nevoia sa inhalez cat mai multa acetona. Stiti voi, acel miros puternic si intepator pe care multi nu il suporta, ei bine eu "il iubesc". Sau mai bine zis sunt dependenta de el! Si uneori am stari de ameteala si pierderi scurte de echilibru.
Cum as putea scapa de acest obicei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Inhalantii( orice substanta volatila ) sunt considerati ca fiind droguri caci, majoritatea solventilor( cum este acetona) si hidrocarburile odata inhalate, actioneaza asupra SNC ( sistemului nervos central ).
Spre exemplu : benzina, motorina, petrolul lampant provoaca "betia hidrocarburica "; acetona, inhalata chiar in cantitati mici provoaca stari de ebrietate.
Tine-te departe de acetona pana nu ajungi la dependenta --- doar vointa ta este cea care te poate scapa de necaz in etapa in care te aflii--- mai tarziu, vor fi medicii, terapiile de dezintoxicare, spitalul!

| s4a a răspuns:

Acetona are un miros placut, dar ar fi bine sa stii ca e o substanta cancerigena. Te expui unui risc de cancer pulmonar si hepatic mai mare decat un fumator.

| kessu a răspuns:

Doamne.nu mai face asa o sa ajungi aurolac/a...e logic ca te ia ameteala.nu ai cum sa scapi de ea

| NoGames explică:

Mda...Vointa mea buna de nimic -.-' N-o sa ajung nicaieri asa :-