| Ankku84 a întrebat:

Am si eu o mica problema.mi s au cam crapat buzele :-s probabil de la frig sau de la muscat. Cum as putea sa rezolv asta? :-s Funda.
(Scuzati daca am gresit categoria).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kitykity a răspuns:

Sa iti dai cu crema de fata, sa te dai cu strugurel, sa te clatesti cu apa calda.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
M-am confruntat si eu cu asa ceva chiar inainte de sarbatori, am cumparat balsam de buze pentru asa ceva, dar fara efect, asa ca, am apelat la uleiul de masline si azi chiar pot sa bucur pe deplin
La multi anihappy

| Felys a răspuns:

Un strugurel cat mai gras va rezolva problema

| Zorn a răspuns:

Evită să îţi umezeşti buzele şi pe urmă să ieşi afară.

Poţi cumpăra un strugurel de buze de la farmacie sau din supermarket-uri (eu recomand de la farmacie+ că e mai ieftin).

Poţi încerca să le ungi cu miere.

| emmaemilia a răspuns:

Remedii de facut in casa:miere, iaurt, propolis
sau
cumperi un strugurel

| genifar45 a răspuns:

Hey! Dacă ți s-au crăpat buzele date cu strugurel dar dacă ți le musti și ți se crapă ia un strugurel amar.(cu gust nasol)