| Babushka a întrebat:

Am si eu o nelamurire... mi-a intarziat ciclul poate fi din cauza ca am luat timp de vreo 2-3 saptamana fier la recomandarea doctorului? Stiu poveste cu sexul neprotejat etc... va rog raspundeti decat la intrebare multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ti-a intarziat maxim 2-3 zile, poate fi de la anemia pentru care ai luat fier. Orice intarziere mai mare necesita consult ginecologic.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la medic, doar el iti poate da un raspuns dupa anumite investigatii.

| mariazet45 a răspuns:

Se poate intampla ca fierul in combinatie cu sexu neprotejat sa dea sarcina, fa in test de sarcina si ne povestesti dupa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Depinde si de ce pastile ai luat. Nu este neaparat din cauza pastilelor. Pot fi si alte cauze. Insa, cel mai bine ar fi sa te duci la doctorul care ti'a recomandat pastilele. Sincera sa fiu, nu cred ca asta este cauza, dar o vizita la medic, nu ar strica.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine du-te la un control, dar nu cred ca din cauza fierului ti-a intarziat, pot fii si alte cauze, o raceala, o dereglare hormonala.