| Andreea4509 a întrebat:

Am si eu o nelamurire va roooog. menstruatia mi-a intarziat vreo 7-8 zile si in urma cu o luna, cam asa am fost la prietenul meu si ne-am "jucat", nu am facut nimic, doar si-a introdus degetele in vagin nu foarte adanc si mi-a garanat ca nu s-a atins sau ceva. eu sunt virgina. aseara mi-a fost greata pentru prima data dar nu am vomitat si in dimineata asta ma doare stomacul si am o stare aiurea. imi puteti spune ce e va rog frumoos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca prietenul tau nu avea sperma sau lichid preejaculator pe degete atunci cand te-a dezvirginat, nu poti fi insarcinata. Ina o intarziere atat de mare a menstrei, in absenta sarcinii, este un semnal important de alarma si impune un consult ginecologic. Nu cred ca greata si varsaturile au vreo legatura cu dereglarea hormonala de care suferi.

| LaLaura a răspuns:

Stai liniștită, nu ești însărcinată ( e imposibil de la un deget să rămâi * dacă nu are spermă pe el*), e o dereglare hormonală, sau poate ești pe punctul de a racii sau ai mâncat ceva ce nu ți-a primit, sau ai fost stresată în ultima vreme, dacă tot vrei să fi sigură, fă-ți o programare la medicul de familie, ca să te asigure că nu ai cum să fi însărcinată ( simptomele care rezultă că ești gravidă apar după 1-2 luni de la actul sexual), iar întârzierea menstruației e ceva firesc, pentru că încă nu sa stabilizat, pe la 20 de ani în sus, atunci vine fix, dar și atunci poate întârzia pe motiv de stres, boală.

| CostyMe a răspuns:

Poate si-a pus sperma pe deget si ti-a introdus degetulbig grin

| Andreea4509 explică (pentru CostyMe):

Nu a pus, si-a pus. stiu sigur asta

| Andreea4509 explică (pentru Andreea4509):

Pardon. deci nu si-a pus

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Du-te la doctor.

| JustLikeHeaven a răspuns:

Esti sigura ca nu ti se pare? Adica poate ti-ai facut niste idei si ti se pare ca. Eu nu stiu dar fa totusi un control

| piisycutzza a răspuns:

Fata, daca iti introduci orice in vagin inseamna ca nu mai esti virgina.cand ai introdus ceva el sa dilatat

| florentinafloricica a răspuns:

Buna.si noi ne mai jucam asa inainte si eu aram virgina.si nu aveam nimic.tie rau de la altceva. degetul nu e fabrica de sperma.:*

| danielsima94 a răspuns:

Nu vreau sa te sperii dar fa cat mai repede o vizita la doctor, altfel poti avea surprize destul de neplacute