| luSi_5044 a întrebat:

Am si eu o pr0blemastraight face
Am iepurasi. is micuti au 1 luna si cateva zile, mi-au facut un fel de bubite... farmacista spunea ca e o boala de la tantati mi-a recomandat o solutie numita albastru de metil., mai stiti si alte solutii pentru a`mi scapa iepurasi de acele bubite? mS:X dau fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nata_ik a răspuns:

Am si eu epurasi cam de ceva vreme si aproape in fiecare an au bubite de acestea si se trateaza foarte repede cu Cistotel, Solutie alcoolica de iod-5% si cu Verde de Briliant-RNP...
fundita?

3 răspunsuri:
| lucyyy95 a răspuns:

Incearca sa le dai sa manance frunze de nuc.eu le dau si nu au facut nicioadata bubetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...ar trebui sai duci la doctori veterinari deoarece altfel se pot imbolnavi mai rau

| BackAgainToTPU a răspuns:

Nu cred ca este, dar cred ca e bun albastrul de metil. Eu pun la papagali la apa o picatura la nu stiu cat. Posibil ca la iepurasi sa fie aceeasi "lege". Daca nu ti-a explicat ce faci cu albastrul de metil, posibil sa il pui, f putin, in apa lor. Sa fie un bleu foarte deschis. Dar nu sunt sigura, poate ma insel. Mai bine du-te inapoi a farmacista si intreab-o daca nu ti-a spus.

Sa iti traiasca iepurasii :* >big grin