| PastilutaExti a întrebat:

Am si eu o probemasad
Sunt >grasuta:p
Si veau sa dau jos wave cura de slabire am tinut dar mi s`a intrerupt firul de craciunlaughing ce dieta recomandati?

(ps:cel mai bun raspuns Fuuundoiii:X)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiaSiAtat a răspuns:

Pai stiu ce simti... Uni colegi rad de mine pentru greutatea mea.cryingMa deranjeaza asa ca fac in fiecare zi dupa fiecare masa 30 de abdomene.cred ca merge.Si incearca sa nu mai mananci multe lucruri seara ci dimineata si dupa amiaza!

7 răspunsuri:
| catalin188 a răspuns:

Nu dieta te slabeste fuga si sarit corda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca multe fructe, nu mai manca dp ora 7 seara, fara dulciuri, si cand nu mai poti de foame mananca putin

| Roxana0606 a răspuns:

Pai pentru inceput pentru a slabi ai nevoie de ambitie
si nu trebuie sa nu mananci ci trebuie sa mananci fructe si legume si sa faci mult sport crede-ma la mine am mers eu ti-as recomanda sa mananci ceva usor si comestibil eu zic sa te faci vegetariana big grin

| selenaxXxgomez a răspuns:

Mananca multe fructe-legume, nu mai manca multe dulciuri si fa mult sport

| ana1995 a răspuns:

Asa te-a lasat Dumnezeu, nu ar trebui sa iti fie rusine. Daca totusi vrei sa dai niste kg jos ar trebui sa mananci ti-e pofta, dar foarte putin. Sa mananci fructe, sa mai mergi sa mai alergi, sa faci sport, sa nu mananci dupa 7 seara si mai ales sa mananci la ora fixa si cate putintel din ce ti-e pofta. Dar nu face greva foamei zile intregi pentru ca o sa iti faci rau. O prietena de-a mea a murit din cauza unei cure de slabire. Asa ca te rog foarte frumos sa ai grija.

| padrian a răspuns:

Aceste linkuri cred ca te'ar putea ajuta :)

http://www.csid.ro/dieta/

http://www.poftitilaslabit.ro/......bilic.html