| Asdfasdefta a întrebat:

Am si eu o problema. A inceput sa ma doara burta brusc jos, in partea stanga si in partea dreapta, si in zona stomacului. Durerea din partile de jos m-a lasat in cele din urma dar simt ca imi fierbe burta.Nu stiu cum sa explic urmatoarele dar voi incerca...:In zona intestinului gros "bolboroseste "ceva...nu sunt gaze.Va rog ajutattima. e posibil sa am viermi? Sau e o banala durere de stomac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nextoyou a răspuns:

Daca zici ca jos in partea stanga si in partea dreapta, acolo ar cam fi ovarele. Poate trebuie sa-ti vina menstruatia...

3 răspunsuri:
| Lorien_2084 a răspuns:

Viermi nu ai sigur. Nu asa se manifesta, adica sunt foarte silentiosi indivizii, nu fac revolutie in stomac. Ia in calcul si ideea unui deranjamant stomacal.

| Sylar a răspuns:

Nu crezi ca cel mai indicat ar fi sa mergi la un doctor? Este singurul in masura sa iti spune ce problema ai. Toti cei din comunitatea TPU si dau doar cu presupusul.

O zi buna in continuare!

| Narfundo a răspuns:

Nu este posibil" sa fi balonat! o sa iti treaca