Mi se intampla si mie, mai ales iarna. E din cauza apei prea calde si sapunului care iti usuca pielea. Eu ma spal cu apa mai putin calda, nu ma sapunesc decat o data pe zi (din cele doua dusuri) si, dupa dus, ma ung imediat cu o crema numita Atoderm PP (cam o data la doua zile). De atunci nu am mai avut probleme.
Poate esti alergica la clorul din apa sau la ceva din gelul de dus. Sau poate la praful din casa. Mergi la un medic alergolog/dermatolog, nu la medicul de familie.
Incearca sa iti dai cu praf de talc (saprosan) pe mani si pe picioare, daca nu iti trece mergi la medic dermatolog. Poti avea alergie la apa potabila.Succes!
Este din cauza sistemului nervos.Incearca sa reduci cofeina si sa consumi ceaiuri care ajuta la calmarea sistemului nervos
M-am confruntat si eu cu problema asta si am observat ca daca am renuntat la cafeluta de la ora 17 si la ciocolata seara, nu mi-a mai aparut.Medicul dermatolog nu mi-a putut pune un diagnostic, mi-a prescris pastile antialergice si alimentatie cat mai naturala. Poate fi si de la faptul ca pielea e mai uscata in zonele respective sau alergie la imbracaminte sintetica.In loc de crema incearca uleiul de levantica. Explicatia ca nu mai ai mancarimi cand iesi afara poate fi de la faptul ca ti se abate atentia de la acest inconvenient.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: