| bkmad a întrebat:

Am si eu o problema care ma sperie foarte tare.
Menstruatia nu mi-a venit de o luna si sanii ma dor foarte tare si am o burta cam mare. Inca sunt virgina si nu am facut sex niciodata. Va rog raspuns!sadCe se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o dereglare menstruala, probabil de cauza hormonala. Trebuie sa te vada un ginecolog pentru o ecografie pelvina si niste analize de sange (nu examen ginecologic, daca esti virgina).

| iuli a răspuns:

Stai linistita! Inainte de menstruatie te balonezi des si sanii te dor tare. Sunt niste sindromuri premenstruale normale. Nu ai de ce sa te sperii.

| JoJo a răspuns:

Este ceva normal, nu cred ca ai nevoie de controale pentru asta. Se intampla pana se regleaza. Poate sa-ti intarzie si o luna doua, sau sa-ti vina de 2 ori pe luna chiar, am patit-o si eu. Nu te mai ingrijora! In caz de se intampla sa ai si alte simptome poti sa-ti faci un control.

| anonimmmmm a răspuns:

Daca nu ai avut relatii sexuale este normal, chiar si daca ai avut daca stau sa ma gindesc mai vine, nu stiu ce virsta ai, dar pina pe la 15-16 ani corpul se dezvolta si au loc schimbari hormonale, mie nu mi-a venit vreo 4 luni ciclu cind eram mai mica este ceva normal, pina cind cresti mai mare, el se reguleaza.

| bkmad explică:

Multumeeeeesc mult :*:*:*