| alllexb a întrebat:

Am si eu o problema care ma tot "framanta"... In cazul fimozei la adulti (o fimoza stransa, decalotarea nefiind posibila), circumcizia este considerata ca fiind cel mai corect si eficient tratament recomandat de catre medic. Pe de alta parte insa, exista numeroase site-uri / forum-uri care contin informatii cu privire la acest aspect, articole, sugestii, relatari ale celor care s-au confruntat cu aceasta problema, etc., din care reies multe dezavantaje / aspecte negative, de tipul: "scade gradul de excitabilitate", "scade nivelul placerii", etc. Si atunci, ma intreb: Care este solutia? Cum se rezolva aceasta problema? De ce este recomandata de medic, daca exista toate aceste aspecte negative? Va multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am cunoscut numerosi barbati circumcisi (prieteni, pacienti, etc). Nici unul nu s-a plans ca i-ar fi scazut xcitabilitatea sau nivelul placerii, trei sferturi ziceau ca simt placerea mai intens si le e mai greu sa se abtina de la ejaculat. Primul meu partener era circumcis din copilarie si nu avea absolut nici o problema cu asta. singurele persoane pe care le-am intalnit si care se plangeau de sacderea placerii sexuale, aveau si probleme psihice (nu foarte grave). Deci, din punctul meu de vedere, circumcizia este solutia de ales. In afara de o jena la nivelul capului penisului pe perioada convalescentei (4-6 saptamani), altceva nu se intampla

1 răspuns:
| Azµre a răspuns:

Prin exercițiu, se i-a o cremă de la farmacie și se dă pe prepuț, și se încearcă decalotarea, în timp de 2-3 luni prepuțul se lărgește și decalotarea e ușoară.
E cea mai bună soluție. Același lucru l-am avut și l-am rezolvat la timpul potrivit. Dar du-te la un medc îți va prescrie crema și apucă-te de treabă.