| yama a întrebat:

Am si eu o problema, cred ca e destul de serioasa. De la o vreme a inceput sa ma intepe inima. Chiar nu inteleg de ce. Pana de Craciun aveam o intepatura odata la cateva luni. Alaltaieri m-a intepat de 3 ori si azi dimineata am dormit cam o ora si m-am trezit cu o durere de inima (chiar daca nu am baut cine stie ce aseara) dupa 15min mi-a trecut dar dupa juma de ora m-a intepat de 3 ori una dupa alta. Ce sa fac? Nu as prea vrea sa ajung la doctor, stau foarte prost la capitolul finante. Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te poate vedea medicul de familie.
Posibil un dezechilibru hidroelectrolitic, trebuie să faci un E. K. G. pentru a vedea ce este de fapt! Cu inima nu este de jucat.
La mulți ani cu sănătate!
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| Marijuana187 a răspuns:

Poate o fi de la tigari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cine *** il doare capu de inima ta laughing nu-ti da diagnostic online laughing poate ai bagat prea multi carnati

| Alien a răspuns:

Cu ce te inteapa?

| pink_7086 a răspuns:

Ciocolata, tigari, stres, nu te odihnesti suficient...etc.

| Patriciiia a răspuns:

Ar fi 3 raspunsuri:
1.de la suparari
2.de la cafea sau Pepsi, Coca-Cola, American Cola... din asteabig grin
3.prea multa agitatie, prea mult stres

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai ce face.Trebuie sa ajungi la un medic.Cu inima nu te joci. Daca nu te duci, sa nu ajungi direct la popa.

| cici a răspuns:

Eu cred ca ai nevoie de suplimente de calciu cu magneziu si zinc, plus fier cu vitamina c(sorbifer durules). cand te mai sperii bea putina apa cu zahar sau un calmant usor.ar fi bine sa bei o fiola de calciu, face f bine