| M1XTaP3 a întrebat:

Am si eu o problema cu cainele meu nu mai mananca deloc bea doar apa am fost la veterinar cu el si nu i-a facut mare lucru i-a dat ulei de parafina si mi-a dat o pastila si a zis sa i-o dau cand se va simti mai bine dar se simte din ce in ce mai rau nu stiu ce sa fac am vrut sa-i fac acel vaccin care se face la 3 luni si mi-a spus ca vaccinul se face doar daca cainele se simte bine.Ce pot face in aceasta situatie mai pot face ceva pentru el cainele e in varsta de 3 luni si tin sa mentionez ca nu mai a mancat de aproape 2 zile. Orice sfat este bine venit MULTUMESC.sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kirito21 a răspuns:

Mergi urgent cu el la un alt medic veterinar trebuie sa te ajute cu ceva sa-i faca tratament, perfuzii etc. La fel ca la oameni si cainii au anumite "boli ale copilariei" ca sa le spunem asa si sunt foarte periculoase daca nu sunt tratate la timp.

| M1XTaP3 explică (pentru Kirito21):

Am fost chiar acum la un alt veterinar i-a facut 2 injectii si i-a dat o pastila acum astept sa vad rezultatul a zis sa vin si maine dar nu stiu daca mai rezista pana maine tin foarte mult la el sad. Multumesc de raspuns sunt foarte putini oameni carora le pasa de animale. Am pus intrebarea asta pe "TPU" azi la 12:00-13:00 nu mai stiu exact si doar un raspuns.MULTUMESC!

| Kirito21 a răspuns (pentru M1XTaP3):

Cu cea mai mare placere sper din suflet ca problema s-a rezolvat si cutu tau s-a facut bine. Ceva asemanator am patit si eu cu perusul meu si nu mi s-a parut norml sa nu mi se dea un tratament corespunzator gravitatii situatiei asa ca am mers la alt medic veterinar.

| M1XTaP3 explică (pentru Kirito21):

Da acum se simte foarte bine. happy

3 răspunsuri: