E mai sanatos sa maninci mai incet!
insa cu siguranta ai ceva probleme psihic. daca slabesti si nu te simti in apele tale probabil!
Buna. In legatura cu mancatul care la tine tine jumatate de ora si la altii numai 5 minute, nu inteleg de ce ar fi asta o problema E mult mai sanatos sa mananci incet si sa mesteci bine mancarea decat sa infuleci.Si sa nu pui la suflet ce zic altii!
E sigur ca ai probleme pe fond nervos? Ar fi bine sa te consulte si un psihiatru... dupa mine. S-ar putea sa afli ca de fapt nu ai nici o "problema" Ma gandesc ca esti destul de tanar si faci tot felul de griji. Si eu sunt slaba asa am fost de la varsta de 5 ani si parinti mei au umblat de la un medic la altul ca sa afle ce problema am. Nu au gasit nimic. De multe ori ma uream cand ma vedeam in oglinda dar incet cum te maturizezi te accepti asa cum esti.Iti dai seama ca unora le plac fetele slabe ca nu e sfarsit de lume daca ti se vad cateva oase. Am renuntat la cure de ingrasat si in ultimul an chiar am reusit sa ma ingras cateva kilograme. Fara sa stiu de la ce si cum. Asa ca te sfatuiesc sa ai un pic de rabdare cu trupul tau si sa te iubesti mai mult, sigur totul o sa fie in regula.
Deeaandreea9156 întreabă: