Pai de ce sa-ti fie frica? Tie iti e frica doar cand te gandesti! Dar nu te mai gandi la ea eu am mers de foarte multe ori si nu mi-a fost frica deoarece mi-o amorteste dar ar fi mai simplu sa ti-o scoti singura. Decat sa mergi la dentist (plus ca te doare), consumi bani, si chiar daca te doare tu apasa pe maseaua respectiva pana se rup unele radacini si scoate-l cu mana cand il poti intoarce pe cealalta parte. Eu mi le-am scos si nu m-a durut ca nu m-am gandit la ea. Cel mai indicat e sa te uiti la o emisiune in timp ce ti-o scoti ca nu observi si nici nu te gandesti la ea, normal ca esti atenta la emisiune. Sper ca te-am ajutat foarte mult. Pa, pa.
Sunt multe lucururi:
•Scoate-o tu.
•Pune pe un servetel spirt si pune pe obraz.
•Cumpara pastile.
•Nu mai pune degetul acolo.
Pune niţică sare sau pastă de dinţi (tine acolo până amorţeşte)în locul unde te doare trece garantat.
Mda, parca-s eu acum 2 ani cand aveam o frica groaznica de dentist. prima oara cand m-am dus mai ca plangeam iar acum ma duc mai lejer ca la cumparaturi n-am niiicio treaba
deci aia ar trebui sa faci si tu. iti dai seama daca acum te doare numai cand o atingi ca la un moment dat te va durea si fara sa-i faci ceva si crede-ma, nu vrei sa aflii ce inseamna o durere de masea
Si eu patit la fel. eu zic sa te duci la dentist sa nu mai stai ca nu e de gluma! eu am avut infectie(ma durea cand o atingeam sau apasam) si mi-a scos-o de urgenta. am stat cu ea asa ceva timp fiindca si mie imi era frica si incepuse sa ma doara gatul. poate nu ti-a curatat-o cum trebuie. du -te la dentist!
Ia fiole de algocalimin se reduc durerile dar reapar cand incerci s mananci pana la urma tot la dentist ajungi asa am patit si eu si am fost si a fost graznic madurut mai mult dupa ce am fost la dentist dar dupa o saptamana eram ca noua.
Mai bine du-te la dentist, eu am lasat maseaua pana mi-a murit nervul si nu a fost prea placut, de abia asteptam sa merg la dentist ca sa-mi treaca. Uneori te astepti sa te doara la dentist si dupa vezi ca nu e asa. Daca vrei poate sa-ti faca anestezie.
Mario1996 întreabă: